DESPRE NOI

 

Încă o revistă de cultură? La ce bun, când există atâtea altele necitite, plus ziare, televiziune, radio, etc.?

Argument

Emisiunile televizate sunt efemere. Rămânem doar cu ceea ce memoria noastră a înregistrat din cele pe care am avut şansa să le vedem, din păcate foarte puţine. Ziarele, deşi mai putin efemere, mai devreme sau mai târziu, dispar şi ele de sub ochii noştri. În plus, cultura nu se află printre obiectivele prioritare ale patronilor şi managerilor de presă. Cât despre revistele editate de organismele oficiale de cultură, acestea au cele mai multe dezavantaje, începând cu inerţia apariţiei, costuri ridicate, etc. şi sfârşind cu viciile cunoscute ale oricărei activităţi oficiale.

Soluţia noastră este Internetul, cu toate avantajele sale:

Scop

Autorii acestei reviste virtuale sunt oameni de cultură braşoveni ce doresc să-şi publice lucrările în modul cel mai direct posibil. Oricine poate participa, oriunde s-ar afla el. Propunerile de publicare, sugestiile şi observaţiile dumneavoastră sunt oricând binevenite. Singura condiţie pentru afişarea pe site este acceptul a cel puţin doi membri consacraţi, iar membru consacrat poate deveni oricine intră în topul celor mai activi participanţi. Persoana de contact are doar rol de secretar de redacţie.

Observaţiile cititorilor sunt de asemenea binevenite. Indiferent dacă vor fi sau nu afişate pe site, ele vor fi făcute cunoscute tuturor celor interesaţi. La rubrica „Contact” puteţi alege modalitatea de a lua legătura cu noi.

Va aşteptăm cu drag,

Redacţia